2286022385 Φηρά, Σαντορίνη xaralaio@otenet.gr
hero image
 
 
 
ΨΑΡΙΑ
ΧΑΡΑΛΑΙΟΣ | Εμπόριο Τροφίμων Σαντορίνη


Η εταιρεία μας προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Σαντορίνη. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις εισαγωγές και το χονδρικό – λιανικό εμπόριο νωπών και κατεψυγμένων αλιευμάτων.

Με έδρα την Σαντορίνη παραλαμβάνουμε πραγματικά ολόφρεσκα ψάρια εγχώρια και εισαγωγής, τα οποία διανέμουμε άμεσα με δικά μας μεταφορικά μέσα που πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές.
 
 
     
     
  ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  Ψάρια με Κεφάλι & Ακέφαλα
  Καλαμάρια
  Γαρίδες
  Σουπιές
  Χταπόδια
  Όστρακα
Τα φρέσκα ψάρια επιλέγονται από τους καλύτερους ψαρότοπους της Ελλάδος και της Μεσογείου, δίνουμε μεγάλη βάση στην ποιότητα των προϊόντων μας ελέγχοντας την από την παραγωγή ως την πώληση τους.
 
Τα αλιεύματα μας είναι κατεψυγμένα επί πλοίου. Όπως είναι γνωστό είναι καλύτερης ποιότητας και διατηρούν την φρεσκάδα και το άρωμα της θάλασσας. Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες με αξιόλογες εταιρίες του εξωτερικού που διαθέτουν μεγάλα και υπερσύγχρονα αλιευτικά σε όλους τους ωκεανούς.
 
Τα όστρακά μας είναι πάντα ζωντανά γιατί παραλαμβάνουμε καθημερινά από πιστοποιημένα κέντρα αποστολής και διανέμονται αυθημερόν στους πελάτες μας.
 
 
     
     
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.