2286022385 Φηρά, Σαντορίνη xaralaio@otenet.gr
 
ΧΑΡΑΛΑΙΟΣ
Εμπόριο Τροφίμων Σαντορίνη - Κρέατα - Ψάρια - Λαχανικά


Με κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα την επεξεργασία, τυποποίηση, συσκευασία και εμπορία κρέατος, η εταιρεία "ΧΑΡΑΛΑΙΟΣ" στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια τις ανάγκες κάθε επαγγελματία ικανοποιώντας και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Με εμπειρία, γνώση, μεράκι κι άριστες πρώτες ύλες σε συνδυασμό με τις βέλτιστες μεθόδους παραγωγής, παράγουμε καθημερινά τα πιο εκλεκτά και γευστικά κρέατα καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης.

Η εταιρεία μας έχει προχωρήσει σε ακόμα πιο καινοτόμες και αποδοτικές συνεργασίες, εμπορευόμενη (χάρη στην τεχνογνωσία και τον σύγχρονο στόλο που διαθέτει) προϊόντα που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητά, αλλά και τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές τους, καθώς προτεραιότητα μας είναι πάντα το συμφέρον του καταναλωτή.
 
 
     
     
 
ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ

σε τεχνολογικά προηγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό κι αναβαθμίζουμε τις τεχνικές μας δυνατότητες για την παραγωγή βέλτιστων προϊόντων.

Στόχος μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και η αρτιότερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας με συνέπεια και ταχύτητα.

Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες της εταιρείας σας και να σας προτείνουμε κορυφαία τρόφιμα & ευφυείς λύσεις, για να είστε σίγουροι για τα προϊόντα σας και την αναβάθμιση της επιχείρησής σας.
 
     
     
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.